top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Börja idag.

Att drömma kostar inget. Det är att förverkliga som tar tid. Tid är något som egentligen inte finns. Det handlar om att omfamna det som känns rätt i hjärtat, det är då du blir fri.

Följ dina drömmar.

Där är jag nu. Kaffekoppen sveper jag i ett medan jag är kreatören, skaparen, den magiska pennan i mitt liv. Det känns så häftigt. När jag tänker på att saker jag drömt om för något år sedan faktiskt börjar hända. Manifestera, skriv ner och spara dina drömmar för att de ska bli verklighet. Det känns otroligt häftigt när de slår in. Jag gav en kompis en ask där hon skulle skriva ner drömmar och mål. Nu berättade hon för mig att allt hon skrivit ner har slagit in utom en sak. Hur coolt är inte det?

Den här bilden älskar jag, min vän Daniel Sthålbrand fotade den och tänkte på mig.


Börja älska.

Börja dröm. Skapa! Kärlek Karolin

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

Comments


bottom of page