top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Du är en blomma varje dag, jämför dig aldrig med andra.


Livet förändrades ganska drastiskt för oss alla i vår. Många jobbar hemifrån, andra hjältar kämpar på inom vården, skolan och försöker få allt praktiskt att fungera. Jag har varit hemma frivilligt sedan Jimmy började arbeta hemifrån 17 mars(Och lite tidigare). Åker endast kommunalt till läkarbesök och när jag har tid hos barnmorskan. (Ja men jisses, jag har inte gått ut med här att vi väntar barn. *Trumvirvel* En liten Emanuel kommer i augusti och vi kan knappt bärga oss.) Dels för att jag är lite i riskzonen. Jag har haft problem med högt blodtryck, dåligt immunförsvar, alltid varit viruskänslig och nu har jag fått cellförändringar och det utvecklas ju av virus så jag väljer att vara hemma. Också för att jag är rädd att jag skulle smitta någon annan, tänk att ha det på samvetet? Vi hittar på nya rutiner och ny rutin jag har är att inte sminka mig(Livets liv). Mitt upp i detta har jag börjat med Tik Tok, det är så kul. Jag har alltid varit en teaterapa så att jag skulle fastna för det var ganska självklart. Men precis som i alla andra mediala sammanhang är alla otroligt vackra och fixade. Jag har valt att gå lite mot strömmen och kör osminkat för det mesta. Jag har aldrig gillat klimatet på sociala medierna ur den synvinkeln- så ytligt och att ytan är viktigast. Jag blir alltid tvärtom då. Hur som helst heter jag Galleritrolleri där om du vill spana, det vore kul. Glad påsk käraste du!

Du är en blomma varje dag, jämför dig aldrig med andra. ~ K.B.


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

Comentários


bottom of page