top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Healing utövare!


I slutet på november förra året, började jag min resa mot att bli Healingutövare. Så himla spännande, intressant och fantastiskt att man med hjälp av energier och tankens kraft kan förändra någons liv. 


Jag själv har gått på healingmassage i nästan tre år hos bästa, @healthcarebyjigler

Det hjälper verkligen mig att bli jordad då jag själv är en eldig själ och behöver komma ner på jorden. Den har hjälpt mig såååå otroligt mycket med min fibromyalgi och det är anledningen att jag är såld. Om inte jag går 1 gång i månaden så blir jag knäpp, på riktigt, fysiskt och psykiskt. Det är härligt iallafall att ha påbörjat en utbildning och att gå mot nya mål.  Tanken är att jag ska öppna så småningom galleritrolleri som ab och där erbjuda healing, event dekorering och målarkurser till en början. Därefter kommer jag successivt gå utbildning inom medicinsk fotvård. Så taggad. Go create!

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

コメント


bottom of page