top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Juni juni juni ta aldrig slut, men låt det bli augusti och sen kan vi stanna hos dig för alltid.


Vi boar in oss. Sedan mars har vi renoverat 2 rum och ska snart snart, typ nästa vecka börja på ett tredje. Det sägs att man hamnar i någon slags renoverings kris när man blir gravid och vi prickar in alla punkter:-D.


Magen växer så det knakar. Ovan ser ni vagnen. Den sååå snygga vagnen att man smälter, Emmaljunga nxt90. Vaggan har min älskade morbror(som bor i himmelen) byggt och i den har jag, Camilla, Loffe/Anton, Matteo sovit i och nu ska Emanuel få ligga där i.

Jag känner det i kroppen. Att jag blivit ett med mitt barn. Älskade Emanuel. Tänk att du blir vårt första barn. Du blir den vi kommer råka göra massa misstag på;-) och förhoppningsvis kommer du lära oss massor. Vi har redan vuxit in i våra roller som föräldrar och det är så mysigt att föreställa sig hur du kommer bli, hur du kommer se ut och vem du kommer bli lik.


Att kärlek alltid varit mitt starkaste vapen, mantel och sköld är en sak.

Men kärleken jag känner till mitt barn är något jag aldrig känt förut och det är magiskt.


Jag har tagit gravid bilder (Ska redigera dem lite, sen ploppar de upp här) Kärlek och åter kärlek därför att det finns inget vackrare än nu att ge.

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

Commentaires


bottom of page