top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Kärleken är nyckeln.
Trots att världen alltid varit i uppror, trots att det sker ständiga katastrofer, trots att det finns så mycket saker vi behöver jobba med~ så som orättvisor, än idag har jag valt att vara kärleksfull.


Jag har valt att se världen på ett kärleksfullt sätt. Varför?


Varenda gång jag varit negativ har det bildats en spiral, en ond spiral. Varenda gång nån försökt ändra på mig, har jag alltid hittat tillbaka till kärlek. Varenda gång mitt hjärta brustit, har det blivit helt igen.


Att välja att vara kärleksfull är inte bara något som lätt ska tas ur handen. Stå på dig!

Kväv aldrig någon som är positiv och vill se världen vackert. Världen är vacker.


Fortsätt tro!


Kärleken är nyckeln. Kram Karolin

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

Comments


bottom of page