top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Nu är du här... Ljuset.Som jag längtar när mörkret faller. Det blir nästan som ett mantra. Ljuset du är välkommet åh vad jag saknat dig. Tack för att du kommer varje år och ger så mycket energi.

Jag hoppas du mår bra. Jag mår bra tack. Nu är jag utbildad healingmassör och jag håller på att formulera ihop lite här på hemsidan och fixar och donar i mitt hemmakontor där jag tänker utföra massagen innan det blir officielt att jag tar emot kunder. Jag är sååååååå himla glad och lycklig. Detta är så kul.


Här kommer två recessioner...


*********************************************************************


"Åh vad jag är glad att jag träffade dig vackra människa❤️ Och jag som har haft förmånen att få healingmassage av dig kan berätta att du får en att känna sig så himla omhändertagen! Och du greppade dessutom tag i några saker under healingen som jag verkligen drömmer om, och som du omöjligen kunde veta. Det påminde mig om dessa saker (som hamnat lite i skymundan) och att jag ska fortsätta följa mina drömmar. TACK💚🐬🌈"

__________________________________________________________________________________

"Tack ännu en gång för fantastisk healing! Som jag sa till dig så fick jag redan i dörren en otroligt trygg och positiv känsla av dig! (Jag kände mig tvungen att leta upp dig här 🙈) Jag känner att jag måste dela med mig av detta..på vägen hem läste jag på lite om vad räven som ”spirit animal” står för och den visar sig även om man får budskap från en avliden, tänker på mitt ryckande ben där min bror är tatuerad 🙏🏻 ville bara dela med mig av det till dig 💫 Stort lycka till, kommer så gärna för healing hos dig igen!💞"


*********************************************************************


Jag har själv gått på healingmassage hos min älskade Helen @healthcarebyjigler. Som även är min vän och lärare. Det är den mest effektfulla "Jag-måste-komma-ner-på-jorden-nu-medecin". Jag somnar varenda gång och känner mig pånyttfödd och får energi utav desslike.

Healingmassage är: 30 minuters mjuk och lätt massage följt av 30 min Reiki/healing. Avkoppling, kärlek och ljus. För det är precis det jag jobbar med ljuset. Jag själv använder healingmassagen där jag upplever att det läker min fibromyalgi. Så välkommen när jag väl kickar igång.


56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

Comments


bottom of page