top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Tack livet för att du ger mig tillfällen där jag får känna mig levande.

Hur har din helg varit? Min underbara vän Johanna hörde av sig för nån vecka sedan och frågade om jag skulle med på Danny Saucedos show. The Run(a)way show… Jag har inga ord för hur bra det var, men jag ska försöka. Danny var så närvarande, hade kontakt med publiken, dansarna, bandet, det kändes som att alla var där tillsammans. Det var så bra budskap hela tiden att jag satt nästan hela showen och grät. Johanna blev sjuk så jag försökte i sista minuten få någon att följa med, tillslut lyckades jag få med Kalle och vi hade så himla kul.


Väska: Mor och dotter store Blus: Winston and Elle Byxor: Sellpy Nakd Jacka: Winston and Elle


Jag köpte Beyonce biljetter en gång, jag bad min man köpa och han lyckades då bara få tag i en biljett och jag gick själv på Beyonce i globen. Det var en upplevelse så ett tag när jag inte fick tag i någon funderade jag på att göra en Beyonce. Har du gått på konsert själv? Det är faktiskt väldigt kul. Jag är i alla fall tacksam att Kalle ville gå med mig och hur kul hade vi inte efteråt? Vi käkade på Half way in, en underbar Skotsk hak på Mariatorget för att sedan hamna på live konsert på Lilla Wien. Har jag sagt hur mycket jag älskar söder? Det är alltid så kul.


Ha en fin måndag.


Kram Karolin

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

bottom of page