top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

"Vår dans är en hyllning till livet"

Åh du värmande strålar mot min kind stanna kvar tills jag inte längre orkar hålla upp huvudet lyft mot din hoppfullhet. För jag känner det mer och mer att kylan börjar ta sig in i huden och hela jag skriker "Nej nej nej". Måste påminna mig om att jag klarar det här för jag har gjort det i 37 år, men man glömmer. Antagligen för att man är så i nuet.

Underbara nyheter är att jag i april och 3 veckor kommer ha min utställning BREAK FREE på min älskade Alviksboden 2024. Jag har redan börjat med det första motivet men eftersom jag opererat mig för Karpaltunnelsyndrom måste jag motvilligt vila innan jag kan fortsätta vara kreativ. Jag har utvecklat min hemsida till det bättre och kommer fokusera på min instagram @galleritrolleri. Det känns så himla kul och jag är så motiverad att få göra det jag älskar. Jag har redan skrivit massor till utställningen och känner att jag hittat den röda tråden. Jag är mycket i naturen och det är där jag har funnit den mesta inspirationen till min utställning. Jag hopaps du mår bra och tar hand om dig.

Kram Karolin

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

Comments


bottom of page