top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Hemskt mycket hej.

Det är dags att säga hej, göra entré och aktivera skrivandet. Jag har haft fullt upp med att vara mammaledig, hitta mig själv, peppa mig själv. Ta tag i saker som legat på en hög. Vi har dessutom flyttat. Från hus till lägenhet och det är det bästa valet vi gjort. Jag trivs verkligen så bra i Sundbyberg, bor i närheten av Sumpan och känner att jag hittat hem.
Nu är målet att en dag äga ett landställe. Det är just nu min största dröm. Där tänker jag skapa, vara kreativ och bygga ett kreativt liv. Jag ser det framför mig och blir så motiverad. Tänk att ha en plats att fira allt i livet på samtidigt som jag får skapa och där jag även kan hjälpa människor. Jag är så fast i helaingmassage, helingdistans och vill utveckla mitt företag. Drömmen är att realesa ett företag i januari. Där jag har lite olika saker att erbjuda.
I skrivande stund har jag försökt söka jobb, fy sjutton rent ut sagt, har aldrig varit med om att var fast, inte veta vart jag vill eller vad mitt mål är. Det viktiga nu är att jobbet ska vara kul och att ha en fast punkt. Känna mig hemma och inte vilja sluta.

Jag ville mest göra entré och tänker att vi börjar så.

Vi hörs.


Ljus och kärlek.

Karolin36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Tacksam.

Comments


bottom of page