top of page
Sök
  • Skribentens bild Karolin Bast

Tacksam.

"A greateful heart is a magnet for miracles!"


Att vara tacksam. För mig handlar det om att varje dag känna att jag duger.

Det handlar också om att om jag för den blekaste sekund känner att jag inte gör det, ändrar mitt beteende tills jag gör det. För om jag inte känner att jag duger kan jag inte älska mig själv och för att kunna vara tacksam tror jag det är av största vikt att jobba med din självkänsla.


*Jag till vänster i bild. På bilden står vi hemma hos mig i mitt vardagsrum och har en Spirri night. I helgen bjöd jag över några vänner och hade middag. Vi utförde healing och la tarot och det var så trevligt.


Något jag just nu är extra tacksam över är de kvinnor jag träffat som ger min själ inre ro. Tänk att man kan fortsätta träffa vänner i vuxen ålder. Det är jag så otroligt tacksam över.Tänk att ideer kan skapa ringar på vattnet, bygga broar och så helst plötsligt har man en cirkel av vänner som accepterar en för den man är. Jag tror också att för att du ska känna tacksamhet är det otroligt viktigt att ha personer i din närhet du känner att du kan lita på. Som du får vara dig själv med 100%, utan några krav eller måsten.

Tack livet. Och tack för att det snart är vår.

Vintern har varit "pain in the a**" ;-D.


Vi hörs.72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att våga.

Comments


bottom of page